Az 1ik mandulám nagyobb mint a másik, és a tövénél valami fehér rizsszerű valami van. Van amikor kijön onnan és elég rossz szaga van. Mi lehet ez? Sajnos a leheletem is befolyásolja.
Hát sajnos ez a tüszős mandulagyulladás, és, ha már az fehér cucc is jön belőle, akkor már nem is működik (tehát többet árt, mint használ), így nincs más lehetőség mint a műtét.
Menj orvoshoz, ne halogasd sokáig, mert rámehet az ízületeidre, vagy a szívedre.
Nekem ugyanezekért a tünetekért kellett kivetetnem 20 évesen.
Én csak helyi érzéstelenítőt kértem, a kivétel volt a legkellemesebb része - max 20 perc - utána viszont elég rossz lesz kb. 1 hétig enni-inni, de megéri, mert megszűnnek a panaszaid.
érdemes lenne megfigyelned, hogy amikor a tünet jelentkezik, volt-e előtte olyan élményed, hogy valamire számítottál, váratlanul nem kaptad meg, és egyedül kellett ezt feldolgoznod.
a műtét látszatmegoldás! nekem is volt tüszős a mandulám gyulladás nélkül többször is, tartósan. amint kikerültem az adott nyomasztó élethelyzetből, elmúlt!
nézd meg az ujmedicina.hu oldalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!