Mi a teendő ha valaki anorexiás és nem jön meg neki?
Meddő is lehet ettől valaki, szóval orvoshoz kell menni, és megtanulni enni. Tudom, h ez nem megy olyan könnyen :/
te vagy anorexiás?
Erre csak az a megoldás, ha kigyógyulsz az anorexiából. Akkor remélhetőleg magától is helyreáll a ciklusod. De így nem lehet vele semmit kezdeni. Adhatnak esetleg hormonokat, de attól ugyanúgy nem lesz peteérésed, csak vérzésed, szóval nem jó az égvilágon semmire, csak elfedi a problémát.
Keress fel egy szakembert, mielőtt tönkreteszed magad.
Igen igaza van az utolsóknak.
Sajnos az a baj,hogy te csak magadat látod, de aki kívülről lát az bizony már undorodik tőled.Te nem veszed, vagy nem akarod észrevenni az emberek rosszalló pillantását,vagy hogy megnéznek, mert látszik rajtad,hogy egészségtelen vagy.Ideje orvoshoz menni. Egyébként nem árt tudnod, ha nem eszel fehér lisztet és cukrot, akkor nem fogsz hízni zsírra, csak egészséges alakod lesz.Ez a cukrosok egyik alapvető diétája is.Inkább ez,mint hogy nem eszel semmit.
Én nekem szerintem most sikerül kilábalnom abból, h beleessek az anorexiába. Egyre kevesebbet ettem, a minimum tápérték sem volt meg, inkább lefeküdtem aludni csakhogy ne egyek. A következmény: féléve nem jött meg, a hajam nagyon hullik, hangulatromlás...ennek háttérkövetkezménye h megromlott a kapcsolatom a családommal, mert mindig frusztrált voltam, hirtelen haragú. A hajam nagyon sajnálom, nem is érzem már az arcom egyátalán szépnek.
Nögyogyász fogamzásgátlót irt fel, amitől megjött, de ez csak felületi kezelés. A hajamra gyógynövényt használok.
Csak ugy lehet kilábalni ha változtatsz a gondolkodásmódodon és elkezdessz enni. Láthatóan javul majd az egésszéged, és akkor nem fognak szólni h egyél és nem lesz ami frusztrálna.
Nőgyógyászhoz mindenképp menjél, ha a pszichiáter gyógyszert irna fel azt ne fogadd el. A változtatás életmódváltás, ahogy elöhoztad az anorexiát. Ugyanugy neked kell eltüntetned, nem kémiai vegyületektől kell várni a javulást, azok csak függőséget okoznak.
Sok sikert!
Tudod hogy ezzel a női hormonjaidat tünteted el?
Késöbbi következmények: csontritkulás, sziv vérrellátása csökken, meddőség!
Inkább legyen rajtad egy-két kiló fölösleg, minthogy igy élj. Ne legyél a kis beteg léányzó, akit sajnálni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!