Trombózisom van, eddzeni szeretnék lehet emellett?
2010. július 17.-én közlekedési baleset miatt, több helyen tört a medencém ez időtájban lett egy trombózisom is, elég kevés rá utaló jel volt rá, alig duzzadt meg a bal lábam, egyébként a rög a bal vádlimban van.
Azóta is szedem a syncumar mite tablettát 2-3 db naponta felváltva.
Az volna a kérdésem, hogy igy hogy még valószinű hogy ott van lehet mennem konditerembe eddzeni? Köszi!
20/F
U.i: igen tudom, hogy meg kell nézetni ultrahanggal, ez lassan esedékes is.
Előre is köszi!
Szia
Köszi a sok információt :) debreceni vok, de nálunk is igy megy a hemat. osztályon, hogy 3 hónappal később van eredmény :S
Nem tudtam, hogy mielőtt abbahagyom a syncu.-t át kell állni injekcióra, az a legkevesebb :)
Érdekes, hogy (lekopogom) nekem semmi baja sincs a lábamnak amelyikben van a rög, nem dagad nem frontérzékeny hálistennek :)
Most hirtelen nincs kérdésem egyenlőre, köszi mégegyszer!
Akkor kell átállnod a Clexanra (vagy Fragmin, vagy amit kaptál) mielőtt mész a hematológiai vizsgálatra, mert a syncu befolyásolja a vizsálat eredményét. De ha kérsz időpontot úgyis megmondják!
Nekem dagad a lábam, bár igaz, hogy nekem a combomban volt a rög, és elég sok mert későn vették észre a trombózist. :S De hát erre van a harisnya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!