Melyik lenne a helyes válasz/út?
A helyes út:
- beszélsz édesanyáddal, az a dolga, hogy segítsen neked, ha nem teszi, akkor megvan a véleményem róla
- bemész a családsegítő központba és ott elmondod, hogyan bánik veled az apád, ők megteszik a szükséges lépéseket
Nagy valószínűséggel rá fog ébredni arra, hogy nem vagy egy elveszett gyerek és kiállsz magadért.
Ne dumálj vissza neki, nézd levegőnek. Tapasztalatból tudom, hogy ha az én kamasz gyermekem visszadumál, akkor még jobban berágok rá :) Ha lehiggad, csípd el azt a pillanatot, mikor jó kedve van és mondd el neki, hogy mennyire fáj hogy ordibál veled ok nélkül.
Összegezve, ne dumálj vissza, várd meg míg lecsillapodik és próbálj vele beszélni. Ha nem megy, akkor édesanyáddal beszélj erről, ha ez sem működik, akkor menj el a családsegítő központba (az iskolában megmondják hogy hol van, ha nem tudod, akár még el is kísérnek oda).
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!