Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Így is mehetek ultrahangra és...

Így is mehetek ultrahangra és vérvételre?

Figyelt kérdés
Beutaltak ultrahangra (vese) és vérvételre is mennem kell. Csak közben megjött és nem tudom így lehet-e menni? Ez befolyásolja-e a vizsgálatot?
2011. febr. 15. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:

A vérvétel eredményét tuti befolyásolja, a vese ultrahangban annyira nem vagyok biztos.

Bár azt azért szeretném leszögezni, hogy mondta már nekem doki vizsgálat előtt, hogy ne menstruáció előtti, közbeni és utáni napokban menjek. Válasszak egy közép időpontot. Na de az időpontokat ők adják, azok között válogatni nem igazán lehet. Így is van amikor 2-3 hétre adnak időpontot, hát még ha ehhez is szigorúan alkalmazkodunk.

2011. febr. 15. 12:55
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem is ez a problémám, hogy vérvétel az oké, de ultrahangra így kaptam időpontot és örülhetek neki, hogy viszonylag korán sikerült szereznem, csak ha lemondom, akkor meg várhatok hónapokat is akár. És a vizsgálat meg viszonylag sürgős (azért kaptam hamar időpontot)
2011. febr. 15. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Még mindig az első vagyok:

Én a helyedben elmennék. nem hinném, hogy bármi köze lenne a kettőnek egymáshoz. Bár az ultrahang az teljes hasi szokott lenni, és annak keretei között nézik a veséket. Sokat jártam nephrológiára a veséim miatt, emlékeim szerint ilyenkor a vizeletet és a vérvételt hagyták csak ki.

Mindenestre az ultrahangosnak megemlítheted, ne félj nem fog kinevetni.

2011. febr. 15. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen teljes hasit néznek azt tudom csak azért írtam, a vesét mivel azzal küldtek be és hogy így is számít-e, de elmegyek, maximum kapok másik időpontot, meg ha nem is csinálják meg, akkor gondolom egy ilyen miatt nem kell várnom sokat a következőre. Remélem :)

Köszi

2011. febr. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!