Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet az, hogy a sarkaim...

Mitől lehet az, hogy a sarkaim belső felét terhelem lépéskor?

Figyelt kérdés
Főleg a cipőimnél látszik, hogy a belső felük szét kopik és megsüllyed.
2009. febr. 12. 08:40
 1/4 vav22 ***** válasza:
Szerintem mindenképpen menj el ordopédiára és nézesd meg a lábad. Lehet, hogy valamiféle elváltozás, sőt tuti, de akkor meg minél előbb észreveszik annál jobb.
2009. febr. 12. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:

cipész mondta nekem hogy mindnki a belső felét járja ki

teljesen normális

én is néztem mikor láttam nála cipőm alját, de mondta hogy így járunk, hogy belső fele kopik cipőnek

2009. febr. 12. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan az ember a külső talpélén jár, nem az "csámpás" járás, a hosszanti lábboltozat sűlyedése, vagyis lúdtalp alakul ki. Ortopéd szakorvos megnézi, ha tényleg így van, akkor gyógytornáztatással, betéttel gyógyítható. Ha nem kezelik, késöbbiekben fájdalmassá válik a járás!
2009. febr. 12. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A javított szöveg:

Normálisan az ember a külső talpélén jár. Ha nem, akkor az "csámpás" járás, a hosszanti lábboltozat süllyedése, vagyis lúdtalp alakul ki. Ortopéd szakorvos megnézi, ha tényleg így van, akkor gyógytornáztatással, betéttel gyógyítható. Ha nem kezelik, késöbbiekben fájdalmassá válik a járás!

2009. febr. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!