Mi történt velem? Még sosem volt ilyen.
mondhatni olyat láttam a suliban ami nagyot ütött.. persze ezt csak én tudom.
aztán teljesen "összeomlottam" fizikálisan..
kb 3/4 óráig tartott..
bementem az osztályba de akkor már végig a szívemen volt a kezem.. rettenetesen éreztem magam lelkileg, fel sem dolgoztam, nem is akartam felfogni amit láttam..
a végtagjaim zsibbadtak, szédültem, kiment belőlem az erő, állni alig bírtam, a szemem (vagy szemhéjam nem tudom melyik) lüktetett, már a fogaim (szám) is bizsergett/zsibbadt, meg ilyenek.. teljesen kikészültem.
soha nem volt még ilyen.
amúgy sem érdeklek sok embert szóval ezt sem nagyon vették észre, csak oda oda pillantgattak.. 1-2 ember volt mellettem.
fizikailag aztán jobban lettem egy idő után, de úgy érzem semmi erőm.
még mindig :/
a karom alig bírom felemelni. elfogyott az életenergiám :/ fogalmam sincs mit tegyek.
eddig csordultig voltam haraggal és fájdalommal, de már nincs bennem düh.. viszont iszonyatosan fáj.
ez így nem lehet.. mit tegyek? 16/L
mit lattal ? tukorot?
szvsz ez fake
Én is csatlakozom...:)
Mit láttál?
nem emo boy és nem tükröt.
de egyébként ez hosszú.. bennem már felgyülemlett és talán most meglett az eredménye:/
köszi az (értelmes) válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!