Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történt velem?! =S

Mi történt velem?! =S

Figyelt kérdés

Mindig is volt egy kicsi felesleg a hasamon, ami annyira nem zavart.

Jóízűen ettem a mekiben, ha elmentünk a barátnőimmel (1 sajtburger, krumpli, nestea).

Ám mikor tavaly decemberben szüleim külön költöztek, iszony sok édességet ettem (minden nap becsúszott vmi, konyakmeggy, szaloncukor, bonbon, süti) és eléggé meghíztam.

Akkoriban nagyon bele voltam zúgva egy fiúba, aki nagyon helyes volt, és márciusban (ekkor voltam nagyon meghízva), mikor belenéztem a tükörbe a kedvenc pólómban ( ami iszonyúan feszült rajtam, pedig nagy is volt szeptemberben)mondtam magamban, hogy kinek kéne egy ilyen hájas csaj.

Neki álltam fogyózni, sikerült is teljesen lefaragnom a hasamat (ám augusztusban volt egy olyan 2 hetes időszak, hogy nem volt étvágyam, anyukám kórházban volt, és csak kakaón, tejen, és almán éltem) egyik barátom (az a srác, aki nagyon tetszik még most is, és akkor is)a lelkemre beszélt, és visszaálltam valamennyire a kajálásra, megvolt mind a 3 főétkezés. Ez vicces, mert miatta akartam lefogyni xD

Na, aztán kezdődött a suli, és csak reggelizni tudtam, meg délután megettem egy kefírt, és nem bírtam visszaállni.

Most őszi szünetben normálisan eszem, reggel, ebéd, vacsira kefír, de egyszerűen még mindig rettegek attól, hogy olyan undorítóan fogok kinézni mint márciusban.

Nem tudom, régen annyira nem érdekelt az egész alak-kérdés, jóízűen ettem édességeket is, meg a kedvenc kajáimat...és számolom a kalóriákat =S

Tudom, lehet, hogy anorexiás kicsit a felfogásom, mert sokszor érzem úgy, hogy dagadt vagyok a hasamon, pedig kilátszik a bordám, de ááh...

Tanulni szerencsére jól tanulok, tavaly 3,9ről 4,4re javítottam fel magamat, és szeretek is, bár lehet, hogy strébernek tartanak. Sulimban megvannak a barátaim, bár a fiúkkal nem jövök ki olyan nagyon jól..

Lehet, hogy a válás viselt meg ennyire, meg hogy a srácnak nem jöttem be? =/

A csokizás valószínűleg emiatt volt, de mit csináljak, hogy megint jól éljek?

Köszönöm a válaszokat, kicsit jól esett könnyíteni magamon, hogy kiírtam a kérdést, és szeretnék normális válaszokat olvasni! =)

2010. nov. 7. 17:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!