Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Enyhén bevert fej okozhat-e...

Enyhén bevert fej okozhat-e problémát?

Figyelt kérdés

Véletlenül ahogy lefeküdtem bevertem a fejem az ágy szélébe. Tényleg nagyon gyenge ütés volt, fájni se igazán fájt, inkább kellemetlen volt.

Azért írok, hogy lehet-e probléma, mert azóta kicsit zavart vagyok, kicsit szédülök, nyomott érzésem van a fejemben és a szemem is mintha görcsölne vagy feszülne.

Ez lehet tünete valamilyen problémának amit a fejütés okoz? Vagy csak az ijedség, esetleg beképzelhetek ilyen dolgokat?

2011. febr. 11. 08:48
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

a képen ahol a a "parietal" feliratból a piros csík halad, olyan szögben és nagyjából ott is ütöttem meg a fejem. Tehát pont a búbját...

2011. febr. 11. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy röntgen és egy gyors neurológiai vizsgálat nem kerül semmibe. Szerintem menj orvoshoz a biztonság kedvéért.
2011. febr. 11. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok doki, de a tünetek ha szédülsz és hányingered is van, egy enyhe agyrázkódásra utalnak, de ha az megnyugtat menj el dokihoz.

Amúgy én általánosba mindig 2-esre álltam matekból.6.-ban matek óra előtt össze verekedtem az osztálytársammal és bevágtam a fejem a fogasba, lett is egy kis lyuk a fejemen.Már akkor remekeltem matekon, a tanár is csak lesett és onnantól kitűnő voltam a tárgyból! :D

Csak érdekesség képen.

2011. febr. 11. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!