Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek antiszociális...

Szerintetek antiszociális vagyok, vagy valami bajom van?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm, ha hozzámér bárki. Legyen az egy barát, egy ismerős, vagy egy idegen. Idegesít ha hozzámérnek.

Kivétel csak a családom, és persze a szerelmem.

2011. febr. 10. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

nem vagy az...vagy akkor nagyon sokan vagyunk azok:)

én is gyűlölöm,ki tudja előtte mit fogott,milyen bacit ken rám,meg amugyis,idegen tartsa a 2 méter távolságot...

(párom imádom ha öleleget,de rokonoktól is a heti 1 öleleés,meg találkozáaskor puszi,uána hagyjon,nem kisgyerek vagyok hogy tapizzon)

23/N

2011. febr. 10. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
nem vagy tisztában az antiszociális fogalommal , röviden tömören az olyan aki lop csal hazudik
2011. febr. 10. 20:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Csak fura, hogy mások ott puszilgatják a barátaikat, én meg egyszerűen irtózom ettől.

2011. febr. 10. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Társadalomellenes,közösség ellenes az antiszociális pontos jelentése.Nem az,hogy lop csal hazudik.Az a szélhámos Te nagyon okos.

Én sem szeretem ha belemásznak az intim zónámba.

2011. febr. 10. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!