Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Áramütés mit csináljak?

Áramütés mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyát megrázta az áram és beleégett a kezébe egy kicsit hajszártó volt el kéne ennie orvoshoz?? vagy mit mondtam neki de nem megy e aloe verával kenegeti a kezét
2011. febr. 10. 20:33
1 2
 11/15 tetris ***** válasza:

Ha sehogy se tudod meggyőzni, akkor aludj ma este mellette, és ha tudsz, figyelj rá éjszaka.

Vagy legalább hagyd nyitva a szobád ajtaját, ha kiabál, vagy valami, akkor segíthess neki.

Legyen kikészítve a telefon, feltöltve, hogy ha segítséget kell hívnod, rögtön kéznél legyen. Úgy látom, mást nem tehetsz.

2011. febr. 10. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Én villanyszerelő vagyok,anno amikor elkezdtem dolgozni tizenévesen,naponta rázott meg az áram.Szép lett volna ha minden alkalomnál orvoshoz szaladgáltam volna,valószínű minden hónapban új munkát kereshettem volna.Ha nagyon pici fekete pont van az ujján,nem lesz semmi baja.
2011. febr. 10. 21:09
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat sajnos nem tudom meggyőzni aggódok de nagyon remélem nem lesz semmi baja azt mondja nem szédül csak ugye ott fáj a keze ahol megégette utolsó válaszolónak is köszönöm hát remélem úgy lesz ahogy mondod
2011. febr. 10. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Jól van anyukád?

Egyébként hogy történt az eset?Nedves kézzel foghatta meg a hajszárítót,vagy mi?

2011. febr. 11. 08:35
 15/15 A kérdező kommentje:
igen jól van már szerencsére öhm hát elég régi hajszárító de hát ebbe még volt anyag na mind1 nem az a lényeg hanem ahol bedugjuk ugye ott eöbb utóbb megtörik a kábel na ez már annyira megtört hogy nem vettük észere és már el volt szakadva tegnap én is azzal szárítottam de nem vettem észre aztán anya meg rossz helyen fogta meg sajnos
2011. febr. 11. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!