Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nincs valami megoldás? Egyre...

Nincs valami megoldás? Egyre jobban fáj a fejem.16/l

Figyelt kérdés

Kb. fél éve minden nap fáj a fejem..egyre erősebben, ha elmúlik, akkor is úgy fél órára.. Már nem bírom elviselni..Voltunk orvosnál, a CT negatív, semmit nem találnak, azt mondják migrén és nem tudnak adni gyógyszert, mert csak 16 vagyok. De a suli is egyre rosszabbul megy emiatt, nem tudok odafigyelni, sőt már semmit csinálni.. Annyira fáj, hogy hányok, foltokat látok és szédülök.

Nagyon félek, már elviselhetetlen:(

2011. febr. 10. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szegény lány. nagyon sajnállak. ilyenkor nem tudom mi a teendő, főleg ha az orvosok se tudnak többet kideríteni. esteleg fájdalomcsillapítót szedhetnél.
2011. febr. 10. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Térj át a paleolit étrendre, igyál sok vizet 3-4l/nap, szedj sok vitamint. Ha az orvosok nem, ez megoldhatja a gondodat. Kerüld a cukrot és a szénhidrátot!
2011. febr. 10. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem kb havonta fél napot szokott ilyen lenni. :(

Akkor a migrén a neve? Nem is tudtam. Én is foltokat látok meg hányingerem van, szédülök.

2011. febr. 10. 20:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy semmilyen fájdalomcsillapító nem hat, csak ha veszek be cataflam-ot két nospával, de azt sem lehet mindig..és az is csak fél óráig állítja ki.:(
2011. febr. 10. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem küldtek el további vizsgálatokra?
2011. febr. 10. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
A gerincedet vizsgálták?Gerincprobléma is csinálhat fejfájást.Meg jó pár belső szervi probléma,nem feltétlenül a fejedben kell a bajt keresni.Minden esetre a cickafarkfű segíthet.Nincs a legjobb íze, de migrén ellen nagyon jó.
2011. febr. 10. 20:34
 7/11 tetris ***** válasza:

Van olyan, hogy Fájdalomambulancia. Talán tudnak segíteni. A neten utánanézhetsz.

De ha én lennék az anyukád, biztos, hogy nem nyugodnék bele ebbe a helyzetbe, és addig vinnélek vizsgálatról vizsgálatra, amíg ki nem derül, hogy mi áll a háttérben.

Mert ok nélkül nem fáj senki kobakja ennyire, és ilyen hosszú ideig. Esetleg nem lehet, hogy valami lelki ok van a háttérben?

Annyit tudok még segíteni, hogy nekem az Antineuralgica szokta elmulasztani a fejfájást.

Együttérzek veled, jobbulást kívánok!!!!!

2011. febr. 10. 20:34
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek:) Amúgy anya is aggódik, járunk orvostól orvosig, voltunk mindenféle kivizsgáláson, minden negatív, nem tudnak mondani semmit..:(

Egyre elkeseredettebb vagyok, főleg azért, hogy nem tudok a suliban teljesíteni..pedig fontos lenne, orvosira szeretnék menni..:)

A fájdalmat még elviselném, ha nem lenne ez a következménye, hogy egyre rosszabbak a jegyeim..:(

2011. febr. 10. 20:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja és az ilyen gyógyfüvekre allergiás vagyok, szóval ez is meglőve.. mindemellé asztmás is vagyok..csak hogy minden bajom legyen:D
2011. febr. 10. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy stresszes vagy? Akár a suli miatt pl...vagy esetleg félsz, hogy nem vesznek fel orvosira?

Ha tényleg minden szervi okot kizártak, akkor érdemes lenne elmenned esetleg egy kineziológushoz.

Megmondom őszintén, én sosem voltam még, de nagyon jókat hallottam róla. Szerintem veszíteni nem fogsz vele.

2011. febr. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!