Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet? Volt már másnak...

Mitől lehet? Volt már másnak is ilyen? Az orvosom béna!

Figyelt kérdés

Már több mint 1 hónapja, néha-néha elkap egy rosszullét ami, szapora szívveréssel, hányingerrel és szédüléssel jár!

Az orvos csak mindenféle gyógyszert írt fel "attól meg beállt a nyakam",de nem segítenek!Egy ami segít néha az a frontin, de nem mindig, csak ha lefekszek!

2011. febr. 10. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Csináltak teljes vérképet?
2011. febr. 10. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs közben fejfájásod? Mert nekem ezek migrén közben szoktak lenni. Ami ellen nem tudok semmit csinálni, le kell feküdnöm sötét csendes helyre, csak hát ez szinte soha nem lehetséges, mert nem olyan a munkám...
2011. febr. 10. 09:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen csináltattam vérképet, mert azt is nekem kellet mondani a dokinak hogy szeretnék egy vérképet csináltatni!

Minden rendben volt a dokim szerint!

2011. febr. 10. 10:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Néha szokott fájni a fejem!
2011. febr. 10. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!Ugyan ezek a tüneteim,csak nekem többször is volt naponta.Vérkép,ekg rendben van.Nekem is frontint irt fel a doki a legenyhébbet.Napi 1 szemet szedek,és sokkal jobb a közérzetem.Nincs ilyen szorongásos problémád?
2011. febr. 10. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb megoldás ha elmész egy másik dokihoz!
2011. febr. 10. 17:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon ideges természetű vagyok, sokat idegeskedek és sokszor magamba folytom a gondjaimat, problémáimat!
2011. febr. 10. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolom,hogy az orvosod béna,inkább tapasztalt,és tudja,hogy ezek a tünetek az esetek 99%-ában nem szervi eredetűek,ő már ezt egy rutin hallgatózásból is meg tudja állapítani,illetve,ha korábbról(netán születésed óta) ő kezel,akkor azt is tudja,hogy milyen irányban nem érdemes egyszerűen vizsgálódni,mert a felesleges vizsgálatokkal megterhel téged is, és mindenki mást,aki ezzel foglalkozik.Ha fiatal-serülőkorú-vagy,akkor ez ilyen alkatú embereknél belefér az életkori sajátosságok közé,ha nem, akkor is valószínűleg pszichés eredetű a betegség (valódi tünetekkel járhat)-amit ilyen irányban érdemes kezelni,erre utal a Frontin is.
2011. febr. 12. 10:40
 9/9 Dr. Dav ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A fent említett tüneteket valószínűleg szorongás váltotta ki, szerintem is jól diagnosztizálta Önt az orvosa, ha a Frontin tényleg segít, akkor szedje, és elmúlnak a pánikrohamai.

Jobbulást kívánok!

Dr.Dav

2011. febr. 12. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!