Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mehetek ügyeletre?

Ilyen esetben mehetek ügyeletre?

Figyelt kérdés

ma kaptam meg a véreredményes papíromat és 2 értéknél + van.

illetve kb. 1 hete észrevettem egy duzzadt nyirokcsomót.

félek és jó lenne már ma elmenni az ügyeletre... ezzel zavarnám a rendelést és inkább menjek holnap délelőtt orvoshoz?

2011. febr. 9. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Holnap délelöttig tuti nem lesz bajod.
2011. febr. 9. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Ügyeleten ezzel nem foglalkoznak.
2011. febr. 9. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
A + jel önmagában nem jelenti, h baj van. A duzzadt nyirokcsomó megfázástól is kijöhet...
2011. febr. 9. 17:24
 4/10 A kérdező kommentje:

hát igen... de nem vagyok megfázva.

és nincs semmi tünetem.

vérvételre is magamtól mentem csak így ellenőrzés szempontjából.

2011. febr. 9. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ez nem igényel sürgősségi ellátást, nem azonnali beavatkozást igénylő életveszélyes állapot.
2011. febr. 9. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

nézd meg mid lett magas, valószínűleg rájössz, hogy nincs komoly bajod a laboreredményed alapján :-)

2011. febr. 9. 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Mondd, melyik két értéknél van plusz?

Én épp egy duzzadt nyirokcsomó, meg fáradékonyság miatt mentem dokihoz. A nyakamon fél éve van egy kis borsónyi göb; vérvételre küldött.

Lett vagy hat pluszom, de egyik sem kóros, épphogy csak a referenciaszint alatt van.

Fáj amúgy? Meg folyamatosan nő? Ha nem, akkor bőven ráérsz holnap.

2011. febr. 9. 17:47
 8/10 A kérdező kommentje:

AST és LYMPH +

Westergen és NEUT -

nem nagy eltérések

a nyirokcsomó nem fáj és nemtudom hogy nő-e mert múlthéten vettem észre. az ágyékomnál van a hajlatban

2011. febr. 9. 18:00
 9/10 A kérdező kommentje:
* lágyék
2011. febr. 9. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:

A LYMPH az valami nyirok-cuccal kapcsolatos dolog... Szerintem valami egyszerű fertőzés lehet a szervezetedben, és ezért a duzzadás. Sokaknál egy szimpla nátha is kiválthat nyirokcsomó-duzzanatot, na meg betegségek esetén a vérképen is megmutatkozik ez.

Ügyeletre teljesen felesleges ezzel elmenned, ne parázz. Ha nagyon zavar, vagy sokáig nem tűnik el, megnyugtatásképp mutasd meg a dokidnak is, ő majd megmondja, hogy igényel-e valami teendőt.

2011. febr. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!