Ilyen esetben mehetek ügyeletre?
ma kaptam meg a véreredményes papíromat és 2 értéknél + van.
illetve kb. 1 hete észrevettem egy duzzadt nyirokcsomót.
félek és jó lenne már ma elmenni az ügyeletre... ezzel zavarnám a rendelést és inkább menjek holnap délelőtt orvoshoz?
hát igen... de nem vagyok megfázva.
és nincs semmi tünetem.
vérvételre is magamtól mentem csak így ellenőrzés szempontjából.
nézd meg mid lett magas, valószínűleg rájössz, hogy nincs komoly bajod a laboreredményed alapján :-)
Mondd, melyik két értéknél van plusz?
Én épp egy duzzadt nyirokcsomó, meg fáradékonyság miatt mentem dokihoz. A nyakamon fél éve van egy kis borsónyi göb; vérvételre küldött.
Lett vagy hat pluszom, de egyik sem kóros, épphogy csak a referenciaszint alatt van.
Fáj amúgy? Meg folyamatosan nő? Ha nem, akkor bőven ráérsz holnap.
AST és LYMPH +
Westergen és NEUT -
nem nagy eltérések
a nyirokcsomó nem fáj és nemtudom hogy nő-e mert múlthéten vettem észre. az ágyékomnál van a hajlatban
A LYMPH az valami nyirok-cuccal kapcsolatos dolog... Szerintem valami egyszerű fertőzés lehet a szervezetedben, és ezért a duzzadás. Sokaknál egy szimpla nátha is kiválthat nyirokcsomó-duzzanatot, na meg betegségek esetén a vérképen is megmutatkozik ez.
Ügyeletre teljesen felesleges ezzel elmenned, ne parázz. Ha nagyon zavar, vagy sokáig nem tűnik el, megnyugtatásképp mutasd meg a dokidnak is, ő majd megmondja, hogy igényel-e valami teendőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!