Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kombucha gombája van valakinek?

Kombucha gombája van valakinek?

Figyelt kérdés

Érdekelne nagyon. Volt régen nekünk,csak ki kellett dobni és most megint szeretnék csinálni teát. Ha valakinek van sok, igényt tartanék rá, esetleg valamit adnék érte vagy jelképes összegért!

Köszi előre is!

2011. febr. 7. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Vaterán találsz.

Én ott vettem kristálygombát, és kefirgombát is.

2011. febr. 7. 13:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fent ilyen licitálós oldalakon az a baj
2011. febr. 7. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
nem tart sokáig regisztrálni..
2011. febr. 7. 14:10
 4/7 A kérdező kommentje:
nekem kissé bonyolult volt mindig is az ilyen licitálós oldalakra való regelés meg használata, nem értek hozzá sajnos, meg villámárak meg minimális licit.. nem tudom nekem ez bonyesz :D
2011. febr. 7. 14:57
 5/7 A kérdező kommentje:
de már találtam is egy nem licitálós oldalt és 500ftért
2011. febr. 7. 14:59
 6/7 anonim válasza:

Én a www.csakmiketten.hu oldalról rendeltem, ott írták egy cikkben, hogy tőlük is lehet rendelni. Úgyhogy írtam egy mailt nekik (info@csakmiketten.hu)

1500Ft+ postaköltségért küldték, de nagyon szép kis gombát kaptam indítófolyadékkal és egy részletes leírással a továbbiakra vonatkozóan :)

2011. júl. 11. 15:50
 7/7 anonim válasza:

Hello ! Nekem van pár, szép nagyok már:)

500ft-ért tudom adni darabját, vagy adsz egy tábla csokit oszt csá :D ;)

2011. szept. 1. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!