Vastagbél tükrözéses kérdés (? )
Figyelt kérdés
Fél éve szültem, eddig is volt olyan bajom, hogy néha előjött hasi görcs, hasmenés, de mióta szültem azóta nagyon eldurvult. Tükrözésre kell majd mennem valószínűleg, ha addig nem találnak valamit. Szeretném megkérdezni, hogy hol tudok altatásos módszert kérni, ill. a kapszulás módszerről tud valaki valamit? A neten semmit nem találtam, hogy hol csinálják, mennyiért stb... Minden tapasztalat érdekel, előre is köszönöm2011. febr. 6. 17:32
1/4 anonim válasza:
Én januárban megyek CT-re. Én választottam a tükrözés helyett. Már a gyomor tükrözésemet is altatásban csinálták.
2/4 anonim válasza:
merre laksz? én jászberénybe járok és ott bódításba csinálják pár száz forintba kerül a bodító szer. Kapszulád módszerről csak magánklinikán olvastam de az 270.000ft.
Mikor engem tükröztek nem éreztem semmit meg nem is emlékszem semmire utána 20 percig feküdni vagy ülni kell szédülsz egy kicsit meg persze én egy fél napot a wc-n ültem mert jött ki belőle a sok levegő.De nem vészes ki lehet bírni de én már nem akarom többször átélni.:)
3/4 anonim válasza:
A nagymamámnak a Péterfy Sándor utcai Kórházban csinálták. Azt hiszem Bende János professzor volt az orvosa. Kb. fél óra volt az egész és már jöhetett is haza.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem már volt egyszer végbéltükrözésem, és nagyon rossz emlékeim vannak róla. 25 percig tartott, és annyira kanyargósak a beleim, hogy iszonyatosan fájt. A szülésre sem gondolok vissza ennyire rosszúl. Szóval azt tudom, hogy akkor ott megfogadtam, hogy soha többet. De most muszáj. Olvasgattam, hogy van ez a CT-s megoldás is, ami 1-2 perc alatt meg van, és azzal a vékonybelet is meg tudják nézni. A tükrözéssel a vékonybelet nem tudják nézni ugye jól tudom, mert nekem a köldök körül van ez a görcs és a neten olvastam, hogy az vékonybélre utal inkább. Szóval akkor már olyan beavatkozást keresek, amivel meg tudják nézni végig, mert már kb. 15 éve szenvedek ezzel a fájdalommal. Azt mondták miután sehol nem találtak semmit, hogy tejcukorérzékeny vagyok. Azóta laktózmentes termékeket eszek csak, de szülés óta mindentől fáj, akármit eszek. Szóval ez az én gondom. A kapszulás módszer azért lenne nagyon jó, mert ott meg tudják nézni a gyomrot, vékonybelet,vastagbelet. Azt nem gondoltam volna hogy ez ennyire drága. Nekem azt mondták 80.000ft körül van. Szóval ha valaki tudja hol tudnék CT-s, vagy kapszulás beavatkozást, esetleg árat is tud, az kérem írja meg. Én pécsi vagyok egyébként. Köszönöm
2011. febr. 7. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!