Mikor mehetek újra edzeni?
Két napja kijött rajtam valami megfázásszerűség. Torokkaparással kezdődött, az elmúlt, most maradt a köhögés (például ha nevetni akarok, köhögőroham lesz belőle), orrom, mint a vizipisztoly... Inkább bosszantó, mint súlyos tünetek.
Jön hozzá egy általános gyengeség is, hamarabb elfáradok, nagyobb az alvásigényem, stb.
Lázam vagy egyéb tünetem nem volt, csak a fentiek.
Kérdés, hogy mikortól lehet edzésre (2 óra, küzdősport) menni? Amint elég erősnek érzem magam, vagy ha valamelyik tünet elmarad? Azért vacillálok, mert nem tudom, hogy esetleg nem túl nagy terhelés-e az edzés (nemrég kezdtem), vagy mennyire gyorsan regenrálódik a szervezet ilyenkor?
Hétfőn már szeretnék menni.
A fentiektől eltekintve egészséges vagyok.
28/N
Nem lettél rosszabbul olyankor sem, ha egy általános gyengeség kísérte a betegséget, vagy köhögtél?
Illetve nem fertőzted meg a többieket? (a teremfoci is zárt légtérben van, gondolom nem szellőztetnek edzés közben)
Edzőnek szóltam előző nap, hogy mi a helyzet, mondta, hogy menjek le, majd kiállok, ha nem bírom.
Végigköhögtem az egészet, nyitogatta is az ajtót (gondolom jól beterítette mindent a vírusokkal), a 120 perc utolsó tíz percénél már annyira fájt a rekeszizmom és annyira nem kaptam levegőt, hogy kiültem.
A végén még visszazavartak hasazni.
Most egész jól vagyok, csak a tüdőm nem tudja még tartani a lépést, bizonyos pózokban (összegörnyedés, hajolás) nagyon erős köhögőroham jön rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!