Csak azok írjanak légyszi akik vallják a homeopátiás gyógyítást. Azt szeretném kérdeni, hogy a homeopátiának hogy van a hatása? Első bevétel után hat vagy rendszeres szedéssel?
Igen, van hatása. Én hugyuti felfázásra szoktam használni, és nekem a homeopáti az ami igazán használt. ÉS persze más betegségekre is szoktam használni.
Sőt, a barátnőm meddőséggel kűzdött hosszú évekig, ajánlottem neki, az én homeopátiás orvosomat, és ma már egy 3 hónapos kisbaba boldog anyukája:)
Amúgy már az első bevétel után lehet érezni a hatását, de a legjobb ha rendeszeresen szeded, az orvos is egy terápiát ír föl, ami kb. 1 hónapig tart, addig kell szedned.
Sok homeopátiás orvos van, de sajnos nem mindneki tudja fölírni a gyógyszereket jól, és ilyenkor persze nincs hatása, és ilyenkor az ember elkeseredik, de ha jó a szer akkor kitűnően meg lehe gyógyulni tőle:)
Ez itt nem a reklám helye, de hétvégén homeopatikus túladagolás lesz.
Ott kiderül mennyire hat a homeopátia.
Engem témától függetlenül bosszant, a "Csak az írjon, aki azt hiszi, amit én."
Akkor mi értelme kérdezni?
Az a baj, hogy ők sem tudják megmondani.
Olvasd el egy homeopátiás gyógyszeradatlap mit ír a farmakodinamikai és farmakokinetikai tulajdonságairól. Semmit. Nem ismertek. Nem tudják hogyan hat. Aki hisz, az a kérdésedre adott válaszában is csak hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!