Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, hogy 2 napja kezdtem...

Normális, hogy 2 napja kezdtem a candida diétát és rosszul vagyok?

Figyelt kérdés
Elmentem nőgyógyászhoz,több helyen is azt mondták h candidás vagyok.5éve küzdök vele,mindig kúpokat írtak fel,egyik sem használt.Elmentem 1 másik dokihoz,ő fel írt szájon át bevevős gyógyszert.! hétig heti 1et kell beszednem és kő kemény diétán vagyok.Iszonyúan hányingerem van és szédülök.Mintha leesett volna a vércukor szintem vagy nem tudom,de úgy érzem néha h mindjárt elájulok.
2011. jan. 26. 19:43
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
4 hétig hetente 1 szem dermyc kapszulát
2011. jan. 26. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

A Candida diéta tudománytalan hülyeség.

végzős orvostanhallgató

2011. jan. 26. 20:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia, én a helyedben biztos hogy nem szednék be ilyen veszélyes gyógyszert! Okozhat szivbetegséget, pl. aki gyermeket tervez, azt letiltják erről. Az immunrendszered rendetlenkedik, ezt abból gondolom, hogy normális immunműködés mellett az ember nem lesz candidás. Ezért inkább azt javaslom hogy erősitss meg az immunrendszeredet végre,(irod hogy már 5 éve küzdesz vele), javaslom a dr. Lenkei féle Közepes multivitamint folyamatosan, és Probiotikumot 1-2 hónapig szedjél, ezáltal ujra lesznek hasznos bélbaktériumaid amik ahhoz kellenek, hogy a vitaminok jól fel tudjanak szivódni a beleidből. Garantáltan jobb lesz a közérzeted is, rengeteg energiát nyersz, és visszakapod az elvesztett egészségedet. Sok sikert, ja, ha a gyógyszer szedést választod, akkor szerintem belekerülsz egy ördögi körbe, amiből nem lesz kiút.
2011. jan. 26. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
végzős orvostan-hallgatónak! Látod ez a baj veletek, az egoizmuson kivül sok értelmeset nem tanultál. Azt nevelik belétek, hogy Ti vagytok az atya úristen, holott amit nektek tanitanak, tisztelet a kivételnek, annak nagyrésze mára már elavult. Ugyhogy ne ess abba a hibába, amibe a legtöbb orvos beleesik, hogy a saját területén kivül nem fogad el más ismereteket, és olyan csőlátása lesz, hogy majd nem képes egy normális diagnózist sem felállitani ha odakerül. Igen is, a táplálkozás nagyon nagy hatással van az egészségre, ezt jobb ha megjegyzed, sőt a lélek problémái után talán a második legfontosabb oka a betegségek kialakulásának. Ti csak a testet vizsgáljátok, mintha egy embernek nem volna lelke. Sok kutatás bebizonyitotta, hogy a legtöbb krónikus betegség a lélekből indul, és ha az kezelve van, akkor rendbejöhet az állapot. Gondolom te is rengeteg gyógyszert irsz majd fel a betegeidnek, ha egyik nem válik be, akkor jöhet a következő, és igy tovább. Az, hogy a páciensnek egyre több baja lesz a mellékhatásoknak köszönhetően, az mellékes lesz. Ne haragudj, ebből az egy rövidke válaszodból erre következtettem. Ha te mégsem egy ilyen orvos leszel, hanem lelkiismeretesen végzed majd a munkádat, akkor bizonyára utánanézel olyan tudásanyagoknak is, mint pl. a Gerson-diéta, vagy hogy magyar forrásokra hivatkozzak Váradi Gábornak számtalan okos irománya létezik, ez mind a táplálkozás hatásait irja le az egészségre vonatkozóan. Pár jó kis könyv, segitségül: Cukorblues, A leves hazudik, Halál a konyhában, Dacolj a koroddal, Szigorúan bizalmas, Atkins-nek is hasonlóan tanulságos irása: Dacolj a koroddal, stb..... Kiváncsi lennék a véleményedre ha elolvastad ezeket! Bocs, ha egy kicsit bántó voltam, nem ez volt a célom, de térj észhez!
2011. jan. 26. 20:42
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! mostohaanyám is ezt a kezelést kapta és ő ki is gyógyult belőle!már vagy 10 éve nincs semmi baja.én viszont ki vagyok idegileg,lelkileg.nem bírom már.
2011. jan. 26. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Elnézést, Váradi Tibor, és nem Váradi Gábor!
2011. jan. 26. 20:45
 7/13 A kérdező kommentje:
egyébként tényleg nem mindegy,hogy mit eszel.csomó ismerősömnek csak akkor jön ki ha kicsit több cukrot eszik a kelleténél és ha 1-2 hétig nem eszik cukrot,akkor elmúlik neki.
2011. jan. 26. 20:47
 8/13 A kérdező kommentje:
szedtem én már sok immunerősítőt,semmi nem használt.Most ebben látom a reményt h meggyógyulhatok.Csak ijesztő,hogy ennyire megviseli a szervezetem a "normális" táplálkozás.Nagyon hiányzik a cukor a szervezetemnek.
2011. jan. 26. 20:51
 9/13 anonim ***** válasza:

20:42-es!!

Honnan tudja, mit tanítanak az orvosin? Amennyiben nem vesz részt valamilyen módon az orvosképzésben, nem ismerheti annak mibenlétét. Egyébként milyen végzettséggel osztja az észt? A másik, ha valamit védeni akar, valódi kutatási eredményekkel meggyőzhet, pl. nézzen szét itt:

[link]

A másik, mivel altatóorvos szeretnék lenni, én nem nagyon írok majd fel gyógyszert. Szóval, ne becsmérelje az orvosi szakmát, amit nem is ismer igazából. Jön még kutyára dér... alig várom, hogy ne maradjon Mo-n orvos és csak holmi kuruzslók maradjanak.

Akkor majd mit fog mondani?

2011. febr. 1. 17:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez az amiről beszéltem, kedves előző, a jó szándék teljesen hiányzik az emberi tulajdonságaid közül, bár igy akkor jobb ha te is külföldön próbálsz szerencsét, mert ezzel a negativ gondolkodással nem fogsz tudni segiteni honfitársaidon. Ha figyelmesen olvastad volna soraimat, abból ki kellett volna hogy derüljön számodra, én csak a lelkiismeretlen orvosokkal állok hadilábon. Azokra, akik becsülettel végzik az orvosi munkát, azok előtt le a kalappal, nagy felelősség hárul rájuk, nagy szükség van a tevékenységükre. Viszont látniuk kell, hogy a hagyományos módszerek nem minden esetben eredményesek, van hogy egyszerű táplálkozási-terápiával jobb eredmények érhetők el mint gyógyszeres kezeléssel. Ilyen a fent emlitett candida is, és minden olyan állapot, ami kapcsolatban van az immunrendszerrel, intenziven javul, ha megfelelő tápanyagokat kap a szervezet. Mégegyszer elnézést, nem akartam bunkó lenni, szerezz a sajátod mellé más forrásból is ismereteket, hogy legalább képben legyél ott is.
2011. febr. 2. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!