Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki kapott már injekciót a...

Valaki kapott már injekciót a sarkába, talpába? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen , én a sarkam tájt érzéstelenítőt mert kivágták a szemölcsömet. Másodjára adták be az injekciót mert rúgtam, vágtam, utána ketten lefogtak. Ez volt kb. 14 éves koromban, mai napig emlékszem rá mintha tegnap lett volna.
2011. jan. 26. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
az újszülötteket is ott szúrják
2011. jan. 26. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt benne részem.5 helyre szúrtak,a bábujjaim alá meg a "boltozathoz".Nem volt olyan vészes,lidokain volt.De mindet éreztem,nem csak az elsőt! Olyan csípő érzés.Utána meg szikével vagdosták a talpamat,mert egy seb begyulladt,aztán elfertőződött,és szemölcseim lettek.

Előtte próbálkoztunk fagyasztással meg helyi ecseteléssel,de semmit se ért.A "kivágás" hasznos volt,nem volt bajom utána.A doki azt mondta,a sebek miatt,hogy 2 hét táppénz,ezt ki is húztam;de 2 nap után már minden ment magától(sírok minden kis vágásnál,nem bírom a fájdalmat,rosszul gyógyulnak a sebeim egyébként,de ez gyorsan meggyógyult.)

21/L

2011. jan. 26. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Az újszülötteket?És miért pont ot,ha ott annyira fáj?
2011. jan. 26. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

anyajegy volt a talpamon

mondtam az orvosnak, hogy jól fogjon le különben megrúgom xD

2011. jan. 28. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!