Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fajos vallra milyen kremet...

Fajos vallra milyen kremet ajanlotok?

Figyelt kérdés
Gondolom hogy az izuleteket megeroltettem v vlami mert meg cska 15 eves vagyok es 1 eve kondizom... hallottam olyat h nem lehetnek rendesen kifejlodve az izuletek v vlami ilyesmi.. mikor mozgatom akkor szuurooo nyillalo fajdalmat erzek! Valkinek vlami tapasztalata ezzel kapcsolatban? milyen kremet ajanlotok es meg mit ajanlotok mit szedjek gyogyszert vlamit.. minel hamarbb fel szeretnek epulni a testedzes az eletem...
2011. jan. 25. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ben-gay vagy flektor kenőcs.
2011. jan. 25. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolom, izomlázad lehet. Dolgozz rá, mert az ilyenkor felszaporodott tejsav az izületeidben nem jót tesz. SPort kenőccsel is bekenheted.
2011. jan. 25. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:
100% hogy nem izomlazz az nem ilyen nem faj ennyire... mar tobb mint egy hete igy vagyok ezzel..
2011. jan. 25. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!