Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szemölcsök a nyakon, mitől?

Szemölcsök a nyakon, mitől?

Figyelt kérdés

Pár hónapja két kis szemölcs jött ki a nyakamon egymás mellett, nem fáj, nem hatalmas, olyan picit hegyesek,kemény fehéres végük van. Eléggé zavar, bár alig látni.

Aztán rá 2hétre most a mellkasomra is kijött egy ugyanolyan hólyagszerű valami, és ma meg látok megint mellette 3 pici piros valamit..mintha majd abból az kezdene kialakulni, ezek parányibbak a nyakmnál lévőnél.

Mitől jönnek ki? Ugy tudom egészséges vagyok, bár igaz a fogamzásgátlót most ahgytam abba...egyéb okok miatt.

5hónapig szedtem.....mióta nem szedem elludtultam, azok előtt sportoltam sokat, hiztam is pár kg-t...ezzel lehet összefüggésben?

Mire számitsak ha elmegyek ezzel orvoshoz? Mégis mitől alakulnak ki?

23L

2011. jan. 25. 11:55
 1/1 anonim ***** válasza:
A szemölcsöt vírus okozza. Létezik rá ecsetelő, DE(!) ahhoz biztosnak kell lenned benne, hogy tényleg szemölcs, ehhez kell a bőrgyógyász. De még egy csomó más is lehet, úgyhogy doki.
2011. jan. 25. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!