Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Piros szemölcsök jelentek meg...

Piros szemölcsök jelentek meg a combomon és a hasamon, kisméretűek, de engem zavarnak. Mitől lehetnek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
elmész bőrgyógyászhoz és kezelteted a fertőzést
2011. máj. 24. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi piros pöttyök? Ezek vmi ér dolgok, a kor előrehaladtával jöhetnek elő, de fiatalabb korban is. El lehet őket távolíttatni.
2011. máj. 24. 23:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne fertőzés? Konkrétan mire gondol a kedves válaszadó?
2011. máj. 25. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
a szemölcsöket fertőzés okozza: HPV ...kezeltesd magad, el kell menni a bőrgyógyászhoz vele
2011. máj. 26. 05:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szemölcs, ha nagyon apró és teljesen piros. Az az, amit már írtam. De ha elmész bőrgyógyászhoz, megmondja mi az és le is tudod egyből vetetni.
2011. máj. 26. 16:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem szedték le, azt mondták genetikai érszemölcs, nem fertőzés, a szolárium, naptól jön ki:( Sajnos nem lehet vele tenni semmit.
2012. febr. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!