Indokolt eset ez egy testnevelés felmentésre? Én félek, hogy nem.
Figyelt kérdés
98 kilóra híztam az elmúlt időben és egyszerűen képtelen vagyok a testnevelés órai feladatokra. A bordásfalon a karjaim nem bírnak el, a szekrényen puffanok, a felemáskorlátról ne beszéljük, futásközben fulladok és jórészt semmi nem megy... szeretnék felmentést kérni, legalább az idei második félévre, hajlandó lennék visszajárni konrollra, hogy a doktornő is lássa, hogy tényleg fogyok és komolyan gondolom. Szerintetek ebbe egy iskola orvos belemegy?2011. jan. 24. 20:10
11/12 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy nem fogok mozogni. úszni és gerincformáló tornára járok. ezért mondtam, tényleg visszamegyek kontrollra vagy bármi, ellenőrizhetik a fogyást! a testnevelés óra lelkileg rossz, egy fiatal frissdiplomás srác, aki a széplányokat szereti, a nagyobbakat meg kiröhögi és jó hangosan szivatja. minden órára félve megyek be, hogy na, ma vajon mit kell produkálnom? utálom ezt és nem is fogom csinálni addig, amég így mennek a dolgok.
2011. jan. 25. 05:51
12/12 anonim válasza:
""én voltam 108 kg (170 cm),"
Most mennyi vagy?"
Most 78 vagyok. Igen, tudom, még ez is sok, de megy ez még lejjebb is. legalábbis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!