Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nő vagyok. Ha férfi cipőt...

Nő vagyok. Ha férfi cipőt hordok lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Nos, 20 éves csaj vagyok. Az a problémám, hogy magassarkú cipőt nem veszek fel, olyan elegánsat, pedig csak férfiben találok normálisat. Már évek óta keresek, ezer helyen, egyik sem tetszik. Ha mégis megtetszik egy cipő, akkor az 1000%, hogy férfi :(

Úgy döntöttem, már nem érdekel. Felvéve nem mondja meg senki, hogy nem női tehát nem néz ki nevetségesen.

A kérdésem: lehet ettől valami bajom? Vagy a lábamnak nem tesz rosszat?

Olvastam, hogy a férfi cipők sokszor másképp vannak kialakítva... hát nem tudom.

Egyébként 41es a lábam, tehát nem is nagyon kapok magamra nőit. Sportcipőt se. De amúgy is elegánsat akarok inkább.

Köszönöm.

2009. febr. 4. 03:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sérti fel a lábadat és kényelmes is, akkor semmi bajod nem lesz tőle.
2009. febr. 4. 06:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz bajod:)
2009. febr. 4. 08:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Különben szerintem még mindig egészségesebb mint az állandó magassarkú viselése...

Köszönöm a válaszokat :)

2009. febr. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!