Hogy lehet megbírkózni a Chron betegség mellékhatásaival? (lent)
Nekem júlisban lesz 1 éve hogy diagnosztizálták és egészségügyileg jól bírom semmi baj csak a külvilág...nagyon nehezen viselem a sok csúfolódást meg az ilyeneket..és nem is mondhatjuk,hogy "gyerekek" vagyunk mert én 16 évees vagyok vizsont az ilyen megjegyzések szintén a 16 éves "barátaimtól" jönnek meg a felsőbb évesektől (nagy részük 12.-es 18-19 éves :S)
Ti hogy bírtátok ?
szia! :)
Crohn beteg vagyok én is. másfél éve derült ki 18 voltam. Gondolom akik csúfolnak nem tudják h beteg vagy. Ne is törődj velük! Megnyugtatlak pár év múlva már nem lesz ilyen h csúfolnak vkit vmiért, mert felnő a korosztályod. Őszintén, nem tudom mi lett volna velem ha nekem is kiderül 15-16 éves koromban. Talán jobban jártam így, nem tudom. De mindenesetre kitartás! Ha van kedved beszélgetni, szólj nyugodtan :)
20F
a magasságod nem ettől van elhiheted. :) 190 felett vagyok, szal nem mondhatom h megálltam a növekedésben :D
am én nagyon nem is vettem észre h vmi bajom lenne, mondjuk vékony voltam mindig is és rohadt nehezen tudtam csak hízni egy keveset is. csak egyik nap odáig fajult a dolog h elvitt a mentő gyomorvérzéssel... na akkor tűnt fel h vmi nincs rendben :D és akkor derült ki 18 évesen h Crohn beteg vagyok.
Én is 184 vagyok. És lány :S
Gondolom mindenkire másként hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!