A hajam gyorsan zsírosodó de száraz. Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
16 vagyok, a hajam hihetetlen gyorsan zsírosodik.Szerdánként és vasárnaponként szoktam hajat mosni, mert szerdán már közizlést sértő módon néz ki, és iszonyú izléstelen...
Mások naponta mossák, azt nem akarom mert nem egészséges, de mégis mit tehetnék?
Nem szoktam szárítani, lehet az a baj?
Balzsamot is használok!
Egyébként nagyon hosszú, erős egyenes szálú a hajam, a csípőmig ér.Szeretném ha egészséges lenne..:S
2011. jan. 19. 20:42
1/1 anonim válasza:
uhhh pont énis ilyen helyzetben vagyok...csípőig érő haj, de száraz viszont gyorsan zsírosodik...:S sajnos nem tudok segíteni énsem, de remélem jön válasz, amit hasznosíthatunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!