Miért nem múlik el a Fülsípolás?
Ez az úgynevezett tinnitus (fülzúgás). Olyan fül-orr-gégészetre kellene menned, ahol hallásvizsgálatot is csinálnak - a biztos diagnózis miatt. Egyébként ezt úgy szokták megoldani, ha valóban tinnitusod van, hogy pár napig infúzióban Nootropilt, vagy ehhez hasonló hatású gyógyszert adnak, illetve ezt egészítik ki konzervatív terápiával - hogy a megfázást is elmulasszák.
Egyébként hány éves vagy? Melyik kózházba mész?
Oké, őket nem ismerem, nem tudom, hogy van-e hallásvizsgálójuk... Ha leráznak azzal, hogy majd elmúlik, és nem csinálnak érdemben semmit, akkor keresd fel a Bethesda gyerekkórházat (14. kerület).
De azért reméljük, hogy az I. Gyerekklinikán is annyira hozzáértő emberek dolgoznak, hogy el tudják mulasztani! :)
Voltam kedden bent a kórházban, vettek tölem vért, és meg kaptam az új vérnyomás csökkentő gyogyszert, még most is sípol a fülem!
Sokan mondták hogy a meg fázás ment rá, de én ebbe egyre jobban kételkedek, mert lassan egy hete sipol, és lámpázok, sok vitaminyt eszek...de nem igen van javulás, most azon gondolkodok hogy elmenyek újra fül-orr-gégészetre, remélem hogy most már elfog mullani, nagyon idegesítő tud lenni.
Az, hogy ropog a füled az természetes. Ásításnál megnyílik a fülkürt, ami a középfüledet köti össze az orrgaratoddal, és ilyenkor a ropogás amit hallasz, azt jelenti hogy levegő kerül a füledbe. Ami jó, mert ott levegőnek is kell lenni. :)
Szóval ennek nincs köze a sípoláshoz.
Most várj egy kicsit, hátha a vérnyomáscsökkentő segít a fülzúgásodon is, de ha nem, akkor menj vissza mindenképp fülészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!