Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik velem felülés közben?

Mi történik velem felülés közben?

Figyelt kérdés
Régen nagyon szerettem a felülést, mert jó hasizom gyakorlat. Mostanában alig bírok 10-et megcsinálni és a hasam aljánál összerándulok. Mintha becsomósodna valami. Érzett valaki már hasonlót? Mi lehet?
2011. jan. 16. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet izomláz,húzódás,de akár kezdődő sérv is.Orvosnak kellene megmutatni,ha nem javul.
2011. jan. 16. 22:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)Nem izomláz, mert rögtön akkor jön elő, mikor az első felülést megcsinálom. Sokat nem tudok, mert van egy pont, amikor azt érzem, még egy és nem kelek fel. Nem volt még sérvem, így nem tudom az milyen lehet. Olyan ez az érzés, mintha le akarna szakadni a hasfalam egy ponton. Nem tudom szépen megfogalmazni :)
2011. jan. 16. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kezdődő sérved van. Mindenképpen menj el a sebészetre és mondd el, hogy mit érzel, majd alaposan áttapogaták a hasfaladat és ellátnak tanácsokkal. Ha mégsem ez okozná, akkor a háziorvos kivizsgáltat.
2011. jan. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!