Ha valaki füvezik tényleg fogyhat tőle?
és ha igaz is lenne te ezért füveznél??
amugy én nemtom de lehet
hogy azér mer h olyan állapotba nemkell a kaja vagy esetleg kihányod nemtudom.. de nempróbálnám ki sose
első vagyok
nem azért mondtam h esetleg megbántsalak:)
csak kérdeztem
Ismertem régen sok füvest, egy darabig magam is éltem vele, de sem hízlaló, sem fogyasztó hatását nem tapasztaltam senkinél. Ha rendszeresen tép is valaki, az alakjára, étkezési szokásaira szerintem nincs hatással. Sokaknál némi étvágyat csinál, ez igaz, tehát én fogyókúra céljából semmiképp nem alkalmaznám. (Amúgy se vagyok már híve, nem szeretem a hatását, akkor már inkább mértékletes alkoholizálás.)
Szerintem alapvetően hülyeség, hogy a káros szerek bármelyikétől fogyni lehet. (Kivéve talán a kemény drogok, de ennek a módsernek sokkal zöbb hátránya van mint "előnye") Fogyni az étkezés csökkentésétől és a mozgás fokozásától lehet, minden egyéb csodamódszer pénzcsalás, ámítás, mítosz, az akaratgyengeséget kiszolgáló, de redményt nem hozó önáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!