Változó anyajegy terhesen?
Figyelt kérdés
a hasamon van egy fél centis szabályos kör alakú anyajegy, picit van kimelkedve (fél-egy mm-t talán). Mióta terhes vagyok, változik, lett benne 2 pici fehét pötty a legszélein, sötétebb nem lett és nagyobb se. Ez baj?2011. jan. 13. 16:14
1/6 anonim válasza:
Mindenképpen nézesd meg bőrgyóggyal. Ez nagyon nem játék, a változó anyajegy nagyon nem jó, de ha időben lépsz, akkor no gond, no para.
2/6 anonim válasza:
Én már tettem fel ilyen kérdést és sokan írták, hogy náluk is változtak/szaporodtak az anyajegyek a terhesség alatt.Megígértem, ha eljutok dokihoz, akkor megírom a választ.Nem vagy ezzel egyedül.
3/6 A kérdező kommentje:
mindenképp elmegyek, de nem sok van hátra a szülésig, addig szerintem le se veszik.
2011. jan. 13. 16:26
4/6 Kriszti83 válasza:
Hasonlóan jártam én is, 2 héten belül szülök, tehát csak utána megyek bőrgyógyászhoz.
5/6 anonim válasza:
Attól még el kell menni dokihoz, napok is számítanak, ha rosszindulatú. A szülést meg lehet indítani korábban, attól a baba még egészséges lesz, és ti sem haltok bele. Ha rosszindulatú és 2 hét alatt lesz áttét, akkor viszont nagy valószínűséggel. A gyereknek sem lenne jó, ha árva lenne. Úgyhogy NE várjatok. Ha nem indokolt, úgysem csinálnak semmit. Ha meg indokolt, 1-2 héten is múlhat az életetek.
6/6 A kérdező kommentje:
azért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam, esetleg másnak is lett-e ilyen változása. Mik a tapasztalatai, stb. Nem azért hogy most életem végéig rettegve vizslassam magamon az összes pöttyöt, vajon rákos vagyok-e és mennyi idő alatt lesz áttétem és megérem-e a gyerekeim x-edik szülinapját.
2011. jan. 18. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!