Baj van? Nem tudom mit csináljak, nem merek szólni senkinek.17/L
szóval antidepresszánst (SSRI-t) szedek kb 2 hónapja, mellette járok pszichiáterhez is (anrexiával).
de az utóbbi hetekben (ilyen korábban nem volt) ha valamit rosszul csinálok, hibázok (pl a mai eset az volt, hogy 1 órával a különórám kezdete előtt hívtam fel a tanárt hogy nem megyek mert még mindig meg vagyok fázva és kiírt az orvos a hétre), szóval amikor ilyen figyelmetlen vagyok más emberekkel akkor nagyon nagyon elkezdem utálni magam, és asszem jobban, mint nomrmális...
majdnem begyógyszereztem magam és fél órát ültem a padlón és nézem magam elé hogy megtegyem vagy ne (és még most sem vagyok biztos benne hogy este nem fogom......) aztután pedig elkezdtem megvágni magam a combomon és a karomon de azért nem annyira hogy elvérezzek csak hogy azért eléggé fájjon.....
ilyen vágásos már volt kb 1 hete is. de nem merek szólni senkinek csak azért félek mi van ha beveszem a gyógyszert, az azért már elég para...de valahogy mégsem félek.....
mit csináljak?????asszem kétségbeestem:(
Ezt kell csinálnije more??? Há' normális vagyol buksi??
Na...komolyra fordítva a szót. Ez már régen túllépte a normális mértéket. Segítségre van szükséged még pedig elég gyorsan. Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, hogy egy érett lány miért tenne ilyet? Begyógyszerezi magát? Bűntudatból vagdossa magát? Én ilyenen még soha nem is gondolkoztam... Oké... teszem azt te meghalsz... és attól jobb lesz neked? Jobb lesz a családodnak, aki szenvedni fog a hiányodtól? Nézd... nekem is volt már olyan, hogy az utolsó pillanatban szóltam a külön tanáromnak, hogy sajnos nem tudok menni. Nem volt belőle probléma sosem... Ilyenek miatt nem szabad kínozni magad még csak szellemileg sem... Velem is előfordul, hogy valaki megszól az utcán és tudom, hogy nincs igaza, de utána még hetekig azon rágom magam... de túl szoktam élni. Szerintem beszéld meg a szüleiddel, hogy elég komoly gondjaid vannak. Ha a szülőkkel nem is, akkor a barátokkal...nekem ők a mindenem. Ha nem lennének belehalnék...és azt hiszem még sokan mások vannak így.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!