Különleges "betegségem" van. Erről még senkinek sem beszéltem. Tudsz segíteni?
Van fülműtét igen, de ahhoz meg kellene vizsgálni alaposan hogy mi a baj.
Keresni kellene egy fül-orr-gégész orvos magánrendelést mert ez így nem állapot. Ott valami baj van!
Nézd, vannak dolgok, amiken át kell esni. Én sem örömmel mentem be a belgyógyászatra a gyomortükrözésre, vagy nem szívesen mentem be a sebészetre, hogy az orvos kézzel tömködje vissza a köldöksérvemet, oda, ahova való, vagy például nem szívesen megyek nőgyógyászhoz évente a kötelező rákszűrés miatt. Vagy például tavaly májusban felvágták az ínyemet, mert az előző fogorvosom benne hagyott a fogamban egy műszert, és ki kellett operálni. Ezeket mind nem szívesen csináltam végig, de nem féltem egyáltalán. Mert tudtam és tudom, hogy a félelem nem segít. Persze egy egészséges félsz volt bennem, de ennyi.
Ezen túl kell esned kislány, ne parázz, ne ijedezz. De ne próbáld meg magad legközelebb öngyógyítani. Félsz, nem félsz irány a fülészet, oké?
Nagy valószínűséggel fülzsír okozza a tüneteidet!Semmiképpen ne fogd be az orrod és fújd a levegőt mert azzal sokkal többet ártasz mint segítesz magadnak!Szerintem menj el egy normális fül-orr-gégészhez aki normálisan kimossa a füled!És meglátod ennél nagyobb gond nincs a háttérben ;)
Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!