Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, szinte mindig...

Mit csináljak, szinte mindig az iskolában jön rám a nagy dolog?

Figyelt kérdés
Annyira rossz de csak úgy meg nem tudom elintézni mert csak akkor sikerül ha jön az inger, de az nem itthon jön sajnos :(
2011. jan. 12. 13:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

de ha 20 perccel hamarabb kelek akkor 4:40kor kell felkelnem és egy fiatal fejlődő szervezetnek nem valami jó:(

meg amúgy gyorsan sosem tudom elintézni, meg felé guggolva se mert már pisilésnél is gondjaim vannak vele, nem hogy ennél

(lepisilem az egész ülőkét, és utána törölgethetem...meg teljesen lezsibbad a lábam, meg alapból szorongós típus vagyok, a pisit sem merem intézni, hát még ezt :( )

2011. jan. 14. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor találj megoldást a problémádra! Mert akkora nagy, hogy mi ne tudunk segíteni..! Sorry
2011. jan. 14. 18:40
 13/14 anonim válasza:
Szia! Én más oldalról közelíteném meg a kérdést. Sztem Te nagyon stresszelsz az iskolában, azért jön Rád mindig ott. Valahogyan ezen kellene változtatni. Hm?
2011. jan. 15. 09:13
 14/14 A kérdező kommentje:
utolsó, most hogy belegondoltam lehet azért. Nagyon utálok oda járni, nincsen 1 barátom se, egyedül érzem magam :( A szüleim meg nem akarnak máshová iratni.
2011. jan. 15. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!