Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pikkelysömörös fejbőr kezelése...

Pikkelysömörös fejbőr kezelése? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Körülbelül egy éve küzdök már vele, leginkább így a téli időszakban jön ki. Igazából nem is a kezelése érdekelne, hanem hogy akinek szintén van a fejbőrén és nem mellesleg hosszú a haja, az mit csinál akkor, amikor már kezd lehámlani a bőr? Én szinte alig bírom kiszedni a hajamból, plusz sokszor tele lesz a hajam lehámlott darabokkal, amiket mások előszeretettel néznek korpának... Kicsit néha zavar. Küzd valaki hasonló problémával? Köszi a válaszokat.

21/N

2011. jan. 12. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ajánlok egy videót:

[link] – 22:30 percig

2011. jan. 12. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:

bocsánat:

[link]

10:30 – 22:30 percig

2011. jan. 12. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én küzdök, rendületlenül :) Teafasampon segít valamennyire, meg nálam az, hogy levágattam a hajam, így könnyebb kezelnem.
2011. jan. 12. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, a videót nem játssza le, de próbálkozok vele, hátha az oldallal van probléma épp...

Igen, a bőrgyógyász nekem is javasolta, hogy vágassam le a hajam, de ezt biztos nem teszem meg :( Szóval folytatom a küzdelmet én is. Kitartás neked is!

Köszi a válaszokat! :)

2011. jan. 12. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!