Az agydaganat komoy betegség és komoly tünetei vannak amik pár hét alatt anyira kikészitenének hogy rég korházba lennél. A szemüveg fejfájás ne jele az agydaganatnak.
2011. jan. 12. 00:57
12/22 A kérdező kommentje:
és ha ez valami ultralassan növekvő daganat ami szépen lassan felzabálja az agyamat?
2011. jan. 12. 01:04
13/22 anonim válasza:
Szerintem a te agyadat már rég felzabálta valami.
2011. jan. 12. 01:09
14/22 anonim válasza:
Ne feszítsd a húrt, mert ilyen későn nemcsak infarktust, de agydaganatot is összeszedhetek, mint 20 éve szemüveges, akinek a családban senki sem az.
2011. jan. 12. 01:09
15/22 Morfologus válasza:
És ha nekem szemüveg kellene de nem váltottam ki azzal elkerülhetem az agydaganatot? :O
2011. jan. 12. 01:54
16/22 anonim válasza:
Egy alapos szemvizsgalatot lehet kerni, amikor kiderul az, hogy mitol romlik a latasod.
2011. jan. 12. 02:30
17/22 anonim válasza:
PET CT-re menj először (250ezer ft) utána h pozitiv az agyadnál akkor az MR az ingyenes lesz az agyadra.
2011. jan. 12. 03:27
18/22 anonim válasza:
Nekem agydaganatom van, vagyis remélem, hogy csak volt kaptam rá kemót meg sugarat is. Nem félsz, hogyha ilyenekkel viccelsz akkor visszaszállhat rád a dolog?
Nekem nem volt semmi tünete, de én is mindig szerettem trollkodni (most is), lehet ez is egy tünet erre hivatkozz és nézesd meg magad.
Agydaganatokra az MR vagy az MRS a jó amúgy érzékenyebb ilyenekre, mint a CT. PET CT is jó, csak az agy egy az egyben világít a PET-nél.
2011. jan. 12. 03:31
19/22 anonim válasza:
ultralassan növekvő daganat= lassan progrediáló daganat, van ilyen. simán tünetmentesen terjedhet évtizedeken keresztül
2011. jan. 12. 03:36
20/22 anonim válasza:
Véleményem szerint mindenki abban a betegségben szenved, amire gondol, hogy lesz neki. Pl. aki cigizik, azt hallja, hogy tüdőrákja lesz, ezt az agya be is programozza, ezért egy idő után tényleg tüdőrákja lesz. Aki folyton mondogatja, hogy besz..ok, annak idővel székletvisszatartási, (laza záróizmok) problémái lesznek.
Aki hidegbe megy, arra gondol, hogy meg fog fázni és aztán tényleg. Ha te erre az agydaganatra gondolsz mindig, valószínűleg lesz is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!