Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha túladagolja magát valaki...

Ha túladagolja magát valaki gyógyszerrel mi lesz? SOS, GYORS VÁLASZOKAT PLS

Figyelt kérdés
Nem én voltam, egy ismerősöm volt most este, már szóltam szüleinek. Azt mondták jól van és már alszik. De aki túladagolta magát ő azt mondta h nagyon remeg.
2011. jan. 11. 23:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
vagy ki lehet hányatni...jó két deci meleg vizbe 2-3 kávéskanál só... ha magánál van,akkor is figyelni kell hogy nem e nyelt félre... ha nincs, akkor nem lehet hánytatni, mentőt kell hivni, nem szabad hogy elaludjon ha valami nyugtatót vagy ilyesmit vett be...ha mittudomén nem egy algorirint vett be hanem mondjuk 3-at akkor meg "kell adni neki egy pofont" hogy ne legyen hülye, ha gyerek, kérje a szüleitöl vagy olvassa el a dobozt ha kicsit nagyobb... ha mondjuk sima gyógyszerből pl algopirin algoflex vett be de sokkal többet mint kellene, mondjuk egy dobozzal, akkor is meg lehet próbálni a hányást, vagy orvoshoz vinni... szerintem... egyébként ezeket az ember egy jó kis gyomormosás után nem csinálja meg többször, mert nem jó érzés amikor a slagot ledugják az ember gyomrába és több liter vizet vezetgetnek ki-s-be
2011. jan. 12. 08:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi lett vele??Valami infót légyszi!
2011. jan. 12. 12:31
 13/15 A kérdező kommentje:

hát nem volt kórház, él még

de hányinger, egész teste görcsöl, nagyon rosszul van

nem tudom a gyógyszerek okozták-e vagy elkapott valamit

és engem csak lebaszott amiért szóltam anyukájának :/

annyira rossz hogy segíteni akartam erre ő megutált

2011. jan. 12. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, hogy mit élvez abban, hogy érzelmileg zsarol
2011. jan. 12. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Sose hibáztasd magad!! Te a lehető legjobbat tetted azzal, hogy szóltál az anyukájának!! Innentől kezdve magára vessen, ha cikinek érzi a történteket az anyja előtt!!

Egyébként én a helyében azért elmennék majd egy laborvizsgálatra májenzimeket nézetni...A vérképéből kiderülhet mennyit ártott a májának...

2011. jan. 12. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!