Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért rossz orvoshoz menni,...

Miért rossz orvoshoz menni, miért nem lehet egy orvos barátságos, nem pedig fapofa?

Figyelt kérdés

ez a benyomásom a legtöbbről ,olyan merevek.

mit gondoltok?

2011. jan. 10. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát az én házidokim teljesen rendben van, segítőkész, türelmes és nagytudású. Az asszisztense is tündéri és segítőkész, szakmailag is ott van, kész orvos.
2011. jan. 10. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
nem mindegyik,, vannak jófejek, viccelődősködők. Pl ma voltam sebészeten, a 3 rendelőbne szaladsgált az orvos, csak ő volt egyedül, 3órát ültünk mi is ott, nem csodálom, hogyha fapofa volt.
2011. jan. 10. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én az idegosztályon 3-4 órákat szoktam várni. Mondtam is a dokinőnek, hogy ennyi idő alatt odaérek vonattal a szabolcsi rokonaimhoz. Valaki felfirkálta a falra, hogy:

Azért vagyok itt mert nem vagyok itt. Nagyon találó.

2011. jan. 10. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért mert a magyarok lóháton jöttek be Ázsiából Európába. Ez alól az orvosok sem kivételek, és ha valaki bunkó,nem tud viselkedni és aljas, az hiába tanul akár 50 évig is az egyetemen, akkor is az marad, aki. :)
2011. jan. 11. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!