Mivel lehetne kezelni a megnött mellemet (férfi)? Segitség (bövebben lent)
20 éves férfi vagyok de egyre nagyobb a gond.
A gond az hogy a cicim nagy nem olyan mint az átlagos férfiaknak.
Az igazság az hogy egész életemben mindig is ugy mond ˇˇnem normális voltˇˇ a mellem.
Mindig is különcnek számitottam emiatt.
Ha a gond kezdetét keresem egészen olyan 14 éves koromra vissza kell menni, ott kezdödött el az egész, de akkor még nem törödtem vele hisz kicsi voltam és azt gondoltam hogy ez csak egy kis pubertási rendellenesség majd késöbb ugy is helyre jövök.
Egészen mostanáig 6 éven keresztül vártam de a helyzet nem változott.
Mindig is nagyobb darab voltam nem dagatt csak azért lehetett látni hogy nagyobb tesü.
17 éves koromban diétáztam 1 év alatt le adtam 13 kilot.
88 rol lettem 75 kg. (a cicim ugyan olyan maradt a testemen már nem sok zsir volt.)
Aztán mindenki azt mondta hogy mozogni kell sportolni valamit.
Hát mit ne mondjak elkezdtem mozogni és lassan 2 éve rabjává válltam a testépitésnek :D még most is folyamatosan járok egy héten 5 ször a kondiba. Elég szép kis izom tomeget felszedtem azota. Most 90 kilo vagyok izommal és kevés zsir felesleggel és 180 cm.
A helyzet változatlan még mindig nagy és hegyes a cicim.
Orvos nem látta és nem is kérdeztem töle.
de hallottam valami olyasmit is ha semmi nem segit akkor hormonnal kezelik esetleg mell plasztika is lehetséges.
Illusztrácioként azért linkelnék egy képet hogy mégis mire hasonlitok.
a bal oldali képen az egyénnek a kissebb méretü cicije olyan mint az enyém, hasonlo testalkatom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!