Fibbrizzo kérdése:
Zsirhiányos börpromlémámra tudtok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Elég régota ilyen a böröm és viszket berepedezik föleg télen ,bármilyen kenöcsöt használok nem segit ,Probáltam babaolajat is de azse segit .Van akinek ilyen problémálya van és tudna esetleg nekem is segiteni ?-hogy mit lehet rá használni hogy enyhiteni vagy megszüntetni?2011. jan. 8. 07:11
1/3 anonim válasza:
Én ha nagyon száraz a bőröm (főleg télen) olyan testápolót választok, és mosószert, amitől kevésbé érzékeny a bőröm pl nincs nagyon erős illata. pl aloe verás testápoló, vagy olivás, és egy tálban 2 rész testápolóhoz 1 rész babaolajat keverek, és zuhanyzás után, és máskor is ezzel kenem magam. Ha ez se segít, menj bőrgyógyászhoz, ő tud spéci kenőcsöket írni, amit a gyógyszertárban kevernek meg.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Az arcomra Hélia-d-t használok,testápolónak pedig a piros Garnier-t.Nekem ezek váltak be.Ha nem javul,akkor bőrgyógyászhoz menj.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem zsírhiány, hanem főleg vízhiány miatt kilakult bőrszárazság. Több folyadékot kellene innod és ureás testápolót kipróbálnod.
Az Eucerinnak van ilyenje, de az drága, én a LIDl-ben vettem, 5,5% Urea van benne, színezék és illatanyag, tartósítószer mentes, kék kis kereszt van a flakonon.1 hónapja volt akcióban, mint új termék, bánom,hogy nem vettem 2-őt.Az Eucerinban is csak 3 % urea van és 4x ennyibe kerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!