Mi az, hogy kiszívott nyak?
Figyelt kérdés
Ez is ebből a vámpirmániából ered?2011. jan. 7. 21:42
1/9 anonim válasza:
Nem abból ered. Vannak,akik csókolózás közben szeretik a párjuk nyakát is kiszívni. Ennek semmi köze a vámpírokhoz,csak szexuális eredetű szokás.
2/9 anonim válasza:
azámhogyb*sszammeg a nőmet!
megint sálat hordhatok napestig 2 napig....:S
XD
4/9 A kérdező kommentje:
tehát megharapják a másik nyakát?
2011. jan. 7. 22:25
5/9 anonim válasza:
Vákum hatására bevérzés keletkezik.
Ki tudod próbálni magadon, ahol vékonyabb a bőr - ott szívd egy ideig - lila lesz!
6/9 A kérdező kommentje:
köszi, de inkább nem :) nem értem, ez mire jó...
2011. jan. 7. 22:34
7/9 anonim válasza:
ohhó majd megérted....mikor a hormon beindulnak...meglásd
nem, de suliban pl. a tanárok is beszólnak, na mivan? kiszívta a nyakad egy béka,??xD
8/9 A kérdező kommentje:
kinőttem én már azt a kort :) csak azért kérdem, mert itt az oldalon olvastam valami ilyesmiről :)
2011. jan. 8. 15:58
9/9 anonim válasza:
a nyakkiszívást azért csinálják mert szimplán jó! vannak akik erre indulnak be és ezért a fiatalság nagy része előszeretettel műveli :)
ha egyzser kipróbálnád egy tanács! vigyázz mert ha túl erősen csináljátok utána fájhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!