Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fél évvel a kezem megrepedése...

Fél évvel a kezem megrepedése után még mindig nem 100%-os, nem tudom teljesen kinyújtani, és fáj is. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Kb fél éve ráestem a bal kezemre, és az (könyök tájékán) megrepedt, akkor nem kaptam rá gipszet.

A problémám, hogy a kezem azóta is érzékeny, nem tudom rendesen kinyújtani, még, ha feszítem, akkor sem, illetve, ha megkérek valakit, hogy próbálja meg lenyújtani, akkor sem sikerül, ezen kívül fáj is még néha, tompán.

Szedek rendszeresen Proenzi3-at és Ca-Mg-ot is.

Mi lehet a baj? Hallottam már befagyott váll szindrómáról, de az nem a könyöknél van. Illetve hova mehetnék ellátásért, mert a sportorvos nem lát el, az SZTK-ba vissza nem szívesen mennék.

A válaszotokat előre is köszönöm.

2011. jan. 5. 02:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Pedig valakinek csak meg kellene mutatnod...

Ha annyira nem akarsz az SZTK-ba menni, akkor magánorvoshoz is elmehetsz.

2011. jan. 5. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!