Venti kérdése:
Egy átlagos ember mennyire tudja kinyújtani a nyelvét?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdésem, de úgy vettem észre, hogy év jóval kevésbé tudom kinyújtani, mint mások. Az alsó ajkamhoz visszonyítva néztem a tükör előtt és ha nagyon erőlködök, akkor valamivel több mint 2 centimérre tudom kinyújtani, kényelmes állapotban pedig kb máfél centire. Igazság szerint közeleg az első csók és félek, hogy ez miatt képtelen leszek normálisan csókolni. Olvastam olyat, hogy valakinek aza problémája, hogy a párja szinte ledugja a nyelvét a torkán. Na ez csak mégjobban elvette az önbizalmam. Szóval normális ez a másfél centi, lehet így csókolni normálisan?2011. márc. 17. 12:04
1/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy a nyelvféked van lenőve. Keress fel egy szájsebész szakorvost, ő tud segíteni ezen a bajon, egy kis rámetszéssel.
2/3 anonim válasza:
Hát, nem tudom, az én nyelvem se nyúlik ki egészen messzire, mégse gondolkodtam még sebészeti beavatkozáson. Egyesek meg tudják nyalni a saját orrukat is a saját nyelvükkel, én nem, de nem is zavar. Kisbabáknak szokták "felvágni", hogy "ne tapadjon le", de nekem akkoriban anya nem akarta. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Neked kb mennyire nyúlik ki? Nem voltál túl pontos. :)
Nem jelent problémát csók közben, vagy neked azért nem ennyire vészes?
2011. márc. 17. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!