Mitől szúrhat időnként a szívem?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van hogy időnként szúr a szívem nem túl sűrűn.
és néha mintha szívritmus zavar is lenne. nem tudom hogy az e szerintem az. 1 szer mintha félre verne és mintha az adrenalinom felugrana olyan érzésem van és gyorsan ver a szívem utána egyből.
nem túl sűrű jelenségek de szerintem 18 évesen ezek zavaróak.
kb 2 éve dohányzok ha ez számít.
válaszokat köszönöm!!
2011. jan. 5. 00:56
1/2 anonim válasza:
Próbáld megfigyelni, hogy a szívtájéki szúró érzés változik-e a légzéssel? Tehát ha visszatartod a levegőt, szűnik-e? Mert ha igen, akkor nem a szív okozza. Általában véve sem kifejezetten szúró jellegűek a szívtájéki fájdalmak, hanem inkább nyomást lehet érezni, vagy enyhe égető érzést. Viszont a ritmuszavar lehet, hogy fennáll, szólj a körzeti orvosnak, hogy szeretnéd megnézetni magad a kardiológián, az ilyesmi nem árthat. Jobb a biztonság. De azért ne ijedj meg, szerintem ilyesféle apróbb, enyhe ritmuszavar sok emberrel előfordul, nem biztos, hogy kezeltetni kell. De csak akkor lehetsz biztos benne, ha egy kardiológus megvizsgál.
2/2 A kérdező kommentje:
olyankor nem.
olyankor amikor levegőt veszek és minél mélyebben veszek annál jobban szúr.
2011. jan. 5. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!