Nagy baj, ha fürdéshez nem használok semmit?
Mostanában volt 2-3 alkalom, hogy fürdéshez (nálam a fürdés egy és ugyanaz a kádival és tusolással) nem használtam se szappant, se tusfürdőt, csak a vizet. Szivaccsal vagy kézzel dörzsölöm át magam kb. 5 percig és csak intim lemosót használok. Sosem voltam ez után büdös, se koszos.
Nagy gond ez, ha csak nagyon ritkán használnék szappant, vagy tusfürdőt? Lesz bajom, ha csak vízzel sikálom át magam?
Dehogy lesz!
Az intim lemosó bőven elég, sőt, én azzal szoktam a többi részemet is megmosni. De csak amennyi futja az adagból.
Az egyetlen kivétel a hajmosás, a sampont, balzsmot nem nélkülözhetem.. :)
Hamarabb fog zsírosodni a bőröd! A szappanban vannak olyan összetevők, amik segítenek leszedni a a bőrödről az izzadságot és a zsírt amit termel.
Szükséges lenne a napi tisztálkodásnál valamilyen szappant is használni!
Miért csak intim lemosót használsz?
Hát a nemi szervem szoktam intim lemosóval mosni csak. :D Azt fontosnak tartom mindig megmosni. Remélem nem úgy értettétek, hogy azzal fürdök. Ahhoz túl kevés lenne. :) Heti 7x-8x fürdök és nem akarok mindig szappant használni, főleg, hogy olyan száraz a bőröm az egész testemen, hogy szinte fehér és porzik a bőröm. :S (remélem érthető :D) A szappan még jobban kiszárítja.
Örülök, hogy nem számítana ez elítélendő dolognak, hogy nem fürdök mindig szappannal. :)
Olyan szappant kellene választanod, ami hidratálja a bőrödet. Ne keményszappant használj, hanem folyékonyat!
A Baba termékek jók, de jó a Palmolive és a Dove is.
Azért sima vízzel nem tudsz minden olyan dolgot lemosni a bőrödről, ami nem oda való.
Ha a tisztálkodószerektől valami bajod van, akkor keress valami gyógynövényes, vagy semleges modakodószert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!