Az a problémám hogy holnap énekelnem kell és mindig rekedten szoktam de most nem vok berekedve:S és holnap koncertem van és muszáj berekednem valahogyan! Szerintetek hogyan lehetne?
Amennyiben nem te vagy Bruce Springsteen, nincs szükséged arra, hogy berekedj. :D Sajnos de, ezzel igencsak hazavágod a torkod, hiába nem érzed.
Egyébként miért gondolod, hogy mindenképpen muszáj neked berekedni ahhoz, hogy énekelj? :D Nagyon olyan stílusú a dal, vagy mi az oka?
Így azért már valamivel érthetőbb :D
Szintén zenész vagyok, csak egészen más irány, én általában pont azért imádkozom, hogy fellépésekkor ne legyen semmi baj a hangommal, egy berekedés igazán ronda rémálom lenne :D
Háát... arra nem fogok tanácsokat adni, hogy szétgyilkold a torkod, de próbáld meg ma lefárasztani (azért óvatosan), énekelj sokat, feszegesd picit a határaid, nálam legalábbis egy-egy intenzíven átgyakorolt nap után fordul elő általában, hogy picit berekedek. A jeget pedig kihagynám, egy torokgyuszi szintén nem jó móka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!