Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség, hogy szokjak le a...

Segítség, hogy szokjak le a gyakorikérdésekről?

Figyelt kérdés
Amióta megtaláltam ezt az oldalt, egyfolytában fönn vagyok és új meg új kérdéseket találok ki... Nálatok nem okozott egy afféle függőséget ez a honlap????
2011. jan. 2. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
De, én is függő vagyok. Csak én nem kérdéseket teszek fel, hanem válaszolok. Ha megtalálod a megoldást, áruld el nekem is:D
2011. jan. 2. 19:44
 2/8 anonim válasza:
én sem tudok leszokni. a férjem folyton gorombáskodik és igazságtalan velem. ez az egyetlen dolog ahol hasznosnak érzem magam hogy válaszolgatok itt.
2011. jan. 2. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem egész nap semmi elfoglaltságom nincs, úgyhogy általában itt osztom az észt... de engem nem zavar :D

Ha tényleg le akarsz szokni róla változtasd meg a jelszavad: zongorázz egy kicsit a billentyűzeten, hogy ne tudd mi volt az...

Aztán próbáld meg visszafogni magad, hogy ne használj új emailt! :D

2011. jan. 2. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát ez az! Nem is biztos hogy le akarok szokni xD

válaszolgatni is szoktam én is sokat, olyanokra is amikről fogalmam sincs.... Lehet, hogy ez viszont nem jó.

De azért jóérzés itt írkálni, nem?

2011. jan. 2. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én mikor megtaláltam ezt az oldalt, nagyon megörültem, pár hétig egy csomót olvasgattam, mindent ami érdekelt.

Aztán elmúlt, most már csak följövök, megnézem az új kérdéseket, ha tudok válaszolok, néha felteszek egy kérdést. Akkor vagyok itt hosszabb időt, ha rég nem voltam fent, vagy unatkozom. :)

Szóval nálam nem függőség igazán, szeretem naponta megnézni az oldalt, de nem halok meg ha valamiért nem tudom. :)

2011. jan. 2. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát jó neked! meghalni én sem halok meg, de azért napjában kb. 10-szer feljönni az azért már gáz :D
2011. jan. 2. 21:10
 7/8 anonim válasza:

Tök jó, hogy felismerted, hogy sokat vagy fent :D

én is 2-szer megnézem egy nap, kisbabás vagyok, ezer dolog érdekel (mikor ehet húst, májat,mézet stb),

de a Kislányunk gondoskodik róla, hogy ne ücsörögjek itt hosszasan. Amíg még nem született meg, addig összeírtam, ami érdekelt (papírlapra) és utána morzsázgattam belőlük, kevésbé volt időrabló.

No meg felírtam egy cetlire a napi teendőket (vasalás, ebéd,felmosás stb), és mellé írtam,hogy gyak.kérdés, ergo az is egy teendőm volt, de nem egész napos, mert mellette még sok mindent kellett csinálnom. Igazából nálam a tudatosság a kulcs azt hiszem.

Remélem segítettem :o)

2011. jan. 3. 06:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vlaszt! Hát nekem csak az a bajom, hogy semmi tennivalóm nincs :S :D Lehet keríteni kéne valamit
2011. jan. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!