Segítség, hogy szokjak le a gyakorikérdésekről?
Nekem egész nap semmi elfoglaltságom nincs, úgyhogy általában itt osztom az észt... de engem nem zavar :D
Ha tényleg le akarsz szokni róla változtasd meg a jelszavad: zongorázz egy kicsit a billentyűzeten, hogy ne tudd mi volt az...
Aztán próbáld meg visszafogni magad, hogy ne használj új emailt! :D
Hát ez az! Nem is biztos hogy le akarok szokni xD
válaszolgatni is szoktam én is sokat, olyanokra is amikről fogalmam sincs.... Lehet, hogy ez viszont nem jó.
De azért jóérzés itt írkálni, nem?
Én mikor megtaláltam ezt az oldalt, nagyon megörültem, pár hétig egy csomót olvasgattam, mindent ami érdekelt.
Aztán elmúlt, most már csak följövök, megnézem az új kérdéseket, ha tudok válaszolok, néha felteszek egy kérdést. Akkor vagyok itt hosszabb időt, ha rég nem voltam fent, vagy unatkozom. :)
Szóval nálam nem függőség igazán, szeretem naponta megnézni az oldalt, de nem halok meg ha valamiért nem tudom. :)
Tök jó, hogy felismerted, hogy sokat vagy fent :D
én is 2-szer megnézem egy nap, kisbabás vagyok, ezer dolog érdekel (mikor ehet húst, májat,mézet stb),
de a Kislányunk gondoskodik róla, hogy ne ücsörögjek itt hosszasan. Amíg még nem született meg, addig összeírtam, ami érdekelt (papírlapra) és utána morzsázgattam belőlük, kevésbé volt időrabló.
No meg felírtam egy cetlire a napi teendőket (vasalás, ebéd,felmosás stb), és mellé írtam,hogy gyak.kérdés, ergo az is egy teendőm volt, de nem egész napos, mert mellette még sok mindent kellett csinálnom. Igazából nálam a tudatosság a kulcs azt hiszem.
Remélem segítettem :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!