Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni olyan epiláló...

Hol lehet kapni olyan epiláló készüléket, amivel lehet szőrteleníteni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán az epilálás fáj?
2011. jan. 2. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:

tesco

igen fáj

2011. jan. 2. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Az epilátort direkt szőrtelenítésre tervezték... :D Műszaki áruházakban, bevásárlóközpontokban, stb., nem olyan ritkaság, hogy nagyon keresni kelljen. Az, hogy fáj-e, tök relatív, van aki összeszorított fogakkal szenvedi végig, van aki szinte meg se érzi.
2011. jan. 2. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél, ami hűt közben vagy masszíroz, mert ezzel enyhítheted a fájdalmat. De amúgy szerintem nem vészes, simán ki lehet bírni. :)
2011. jan. 2. 13:41
 4/7 A kérdező kommentje:
és ez milyen tartós? Mennyi idő múlva kell használni újból?
2011. jan. 2. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
2-3 hét, de ha minél gyakrabban használod annál tovább 'bírja' és egyre kevesebb, gyengébb szőr fog visszanőni.
2011. jan. 2. 15:08
 6/7 anonim válasza:

Nekem olyan van ami közbe hideg levegőt fúj, és először eléggé fájt de ki lehet bírni.. És utána tényleg kevesebb szőr nő vissza, és egyre ritkábban kell majd használni.

És ha érdekel én a rowentát tudom ajánlani :P nekem bevált.

2011. jan. 2. 17:50
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben. Köszi. :)
2011. jan. 2. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!