Bárányhimlős vagyok ( 4. napja) És OTT is van és fáj. Mit tegyek? Normális ez?
Hello
Bárányhimlős vagyok ( 4. napja) a torkom is fáj, a nyirokcsomóim( tarkóm, nyakam környékén megduzzadva...)
16 éves fiú vagyok. Az idegesít, hogy ott alul (benne) is van és fáj/viszket ..Mindkettő néha egyszerre. Mit tehetek? Vagy normális?
Hogy mit tehetsz? Elsősorban megtanulod az értőolvasást, mert szerintem ezt a kérdést nem a Sütés-főzés rovatba kellett volna írni!
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Semmiképp se vakard, mert meglátszik majd a nyoma! Holnap pedig azzal kezdd a napod, hogy elmész a gyógyszertárba és kérsz rá krémet, ami enyhíti a viszketést!
Hello
kösz a választ
A helyzet az, hogy nem is tettem semelyik kategóriába sem, önmagától került bele, mert nem figyeltem ezzel voltam elfoglalva :D
Köszönöm a választ
Köszönöm a válaszokat. Nekem is a fitymámon van, meg mindenhol is :D
És persze most már szerencsére ( a rázókeverék miatt) nem viszket. Köszönöm a tanácsokat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!