Hogyan "hozzam vissza" belső kisugárzásomat? (lent)
Régebben rengetegen mondták, hogy nagy a kisugárzásom, különleges vagyok. Nem dicsekedni akarok, nem tudom máshogy kifejezni magam. 22 éves vagyok, mások szerint nagyon csinos, szerintem sem vagyok csúnya. Régen szinte tele voltam önbizalommal, mostanság viszont annyi gond szakadt a nyakamba, hogy magammal már fele annyit nem foglalkozom, mint régen, kezdem magam "átlagosnak" érezni. Nem tudok felszabadulni, keveset mosolygok, ha mosolygok, az se olyan, mint régen. Mit csináljak, hogy olya legyeek, mint régen? Sokkal jobban éreztem magamat a bőrömben:((
22/L
Először is szerezd vissza az önbizalmadat. Keress olyan tréningeket, ahol azt növelik. Nem vagy egy kicsit depressziós is? Kerüld azokat a helyeket, embereket akik rombolják az önbizalmadat, mert itt erről van szó..
..és mosolyogj! Állandóan mosolyogj! Kívánj magadnak jó reggelt, szép napot reggelente a fürdőszoba tükörben. Gondolkodj pozitívan. Ne keresd mindenben a rosszat. Tudod, a félig teli pohár esete!
Feltételezem elkezdődött a "NAGYBETŰS ÉLET"..
Ami önmagában nem lenne olyan vészes, ha nem túl nagy a kontraszt a tanulmányi évek és az utána élesben játszandó élet között.
Mik idézték elő amúgy ezt a változást?
Köszönöm a válaszodat!
A depresszióról annyit, hogy 3-án megyek psychiáterhez, az orvosom berendelt, mikor elmeséltem neki a negyede problémát ami miatt éjjeleket nem alszom:( A párommal élek, ha ő nem lenne, már nem is tudom mi lenne velem, bekattantam volna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!